TRASH TREK '15

dilluns, 25 de febrer del 2013

Ja ha passat una setmana des de que vam competir i ja tenim una mica de perspectiva per veure-ho millor. La setmana passada ens vam tornar a reunir, ja molt més relaxats, per compartir les opinions i per a que els hi pogués explicar la meva en particular, tant sobre el seu pas per l'equip, com sobre el dia del torneig, i sobre com han d'aprofitar tot allò aprés per aplicar-ho cadascú a la seva vida (treball en equip, respecte, ganes d'aprendre, ...). Però sobre tot, donar-li les gràcies a tot l'equip per la seva implicació. Va ser una sessió molt divertida, que vam acabar amb un berenar (gràcies Alec) mentre vèiem en pantalla gran les fotos del torneig, i amb unes fotos de record.

Les seves cares el dia del torneig (abans i després de rebre el premi), les seves ganes, ... , el grau d'implicació i reconeixement per part del nostre col·legi, ... , em conserven i alimenten les meves ganes de tornar a ser-hi el repte vinent.

De moment ja tenim tancat a finals de trimestre fer la demostració a la resta de l'escola, per part de l'equip actual. La maquinària ... es torna a posar en marxa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada