TRASH TREK '15

dimarts, 5 de febrer del 2013

A 11 dies ... i amb molta feina per fer encara ... .

Els tres primers moviments del robot ens segueixen sortint amb seguretat. El quart ens surt millor però encara no del tot. Pot ser optem per fer una modificació si ens dona temps. Seguim intentant fer una altre prova i els constructors han tornat a dissenyar un nou accessori. A veure si arribem a programar-lo!! I el final el tenim a punt a punt, però no està tancat encara.

I el projecte el tenim ... curt. En un sentit ampli. Els nanos encara no han sabut transformar tota la informació que tenen en un projecte amb cara i ulls (sense deixar de tenir present en tot moment la seva edat). Comparar-lo amb el que van fer els 4 equips precedents ... no els afavoreix. Demà tenim excursió al centre de I+D. Esperem aquest impuls.

De totes formes, som un equip, i segueixo confiant plenament en ells. Com sempre, la meva valoració no la faré en funció del dia del torneig, sinó en base a allò que hagin assimilat al final de manera genèrica (treballar en equip, fer treballs, ...)

Avui ja he repartit les samarretes i un paper amb el lloc i els horaris personalitzats del dia del Torneig de Barcelona en el que competirem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada