TRASH TREK '15

dimarts, 19 de febrer del 2013

I va arribar el dia del torneig!!!

Diumenge dia 17/2/2013 vam competir al Torneig de Barcelona, i us preguntareu, què tal? Fantàstic, meravellós, i amb premi final. Tot i passar el matí sencer, els nanos van acabar amb la  mateixa sensació que jo: van ser 7 hores de veritat? si semblava un parell només!!!

El dia va començar rodó arribant tots a l'hora. Vam fer primer robot, després Projectes, i els altres dos rounds de robot per acabar. Començant pels projectes, s'ha de dir que els nanos el van defensar prou bé el científic (es van passar una mica del temps, però allò que no van poder dir a l'exposició, ho van fer a la tanda de preguntes). Amb el tècnic, els jutges els hi van haver d'anar traient les paraules (semblava mentida que jo quan els hi donava la paraula tenia problemes per fer-los callar!!), però bé. I la prova de l'esperit d'equip,  ho van fer molt bé. Es va notar que tenien assumida aquesta manera de treballar. Perfecte.

I amb el robot ... sorpresa sorpresa. Com sempre, el robot no va fer tot allò que havia de fer però tot i això van quedar cinquens de 24 equips!!!!! per davant de molts equips amb nanos molt més grans (ells són els petits de la competició). I a sobre empatats amb els quarts!!!

Fins a l'entrega de premis, ja consideràvem la nostra participació un èxit donat el grau de satisfacció de tot l'equip, però llavors ... va sortir el nostre nom: Lamarbellafll.


HEM GUANYAT EL PREMI A LES JOVES PROMESES!!!!!

Hem trobo feliç, feliç pels nanos. Han treballat molt des de setembre, i que gent de fora (els jutges) els hi valorin, m'omple molt. Les seves cares al pujar a l'escenari és el que m'alimenta a tornar l'any que ve amb nous membres a l'equip, però sempre amb tots els que van passar per ell, en el cap.

(I a sobre, amb l'equip dels grans que també entreno (DESIRE) hem quedat Segons, i per tant, passem a la Gran Final d'Espanya!!). Matinal perfecte.

2 comentaris:

  1. FELICITATS noies i nois (i entrenador)! Heu fet una feina molt bona!
    Marzia

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marzia!! Allà davant vam notar que no estàvem sols. Gràcies a tots els pares/mares/germans ... que vau compartir amb nosaltres aquest dia tan maco.

    ResponElimina