TRASH TREK '15

dimarts, 30 d’octubre del 2012

Bon dia avui!!

El projecte científic segueix avançant i gairebé ja tenen tota la informació sobre el tema i sobre les solucions actuals. Quelcom més en podran trobar, però van bé de ritme. Ara és quan toca que aquella idea innovadora que van tenir al principi, la portin al paper. Toca estudiar com lligar temes per arribar a donar amb aquesta solució que ajudi als nostres sèniors.

I amb el robot anem avançant també amb pas ferm. El primer accessori que van fer els constructors l'han perfeccionat després de provar diverses vegades el seu funcionament, i la seva evolució ha estat molt positiva. Els últims retocs han donat fiabilitat i la prova surt sense problemes. Això els ha engrescat, i no només a ells, sinó també als col·locadors (que veuen que el robot fa allò que ells volen), i també als programadors, que cada vegada tenen més el funcionament del programa.

Quan arribes a aquest punt el problema és acabar amb la sessió!! Provant provant, l'última vegada mai és l'última. Sempre surt allò de "una vegada més i prou", tot i que saps que probablement, no serà prou. Però que maco és veure'ls tant engrescats!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada