TRASH TREK '15

dijous, 11 d’octubre del 2012

Com us deia a l'anterior publicació ahir per la tarda vaig anar a la xerrada organitzada per l'EUSS per explicar la meva experiència a la FLL. Vaig tenir la sort de poder anar acompanyat de la Clara (de l'equip actual), de l'Oriol (de l'equip del cole del 2010), del Jia (de l'equip del 2008), i de l'Ana. Aquest tres últims són actualment membres de l'equip Desire, l'altre equip que portaré com a entrenador aquest any. Com recordareu, ja l'any passat vaig col·laborar amb ells de cara a la seva participáció a la Gran Final feta a Pamplona.

La xerrada es va fer al cole Sant Joan Bosco de Barcelona i vam coincidir amb gent de la Fundation Scientia (Montse i David) a la que coneixem després de tants anys participant. Un plaer coincidir amb ells.

Des d'aquí donar les gràcies als responsables de l'Escola Universitaria dels Salesians de Sarrià (especialment al Joan Ramón) pel tracte que ens van dispensar, i per haver pensat en nosaltres per poder anar a explicar les nostres experiències. Desitjem que siguin de profit pels que van assistir. Per part nostra va ser enriquidor i tot un plaer.

1 comentari:

  1. des del EVT-Team dir que teniu un blog molt xulo, i que sou un gran exemple pel FLL!!!
    felicitats per la vostra aportació i us animem a seguir treballant a tope Senior Solutions!!
    Miquel Vilaró
    Coach EVT-Team

    ResponElimina