TRASH TREK '15

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Ahir vam fer la segona sessió ja, i va ser bastant profitosa. Ja tenim tema sobre el qual treballar!! I ja en tenim els nostres socis sèniors. Al final no en tenim un, com es recomana, sinó que en tindrem 3 (tot i que ells encara no ho saben). En tots tres coincideix un mateix problema. Estirant les possibilitats que hi donava finalment tot l'equip ha estat d'acord en que hi volen treballar sobre ell i intentar trobar una solució innovadora no ja directament a aquest problema, sobre el qual treballa molta gent des de fa molt de temps, sinó a un problema associat a aquest tema i que provoca en les persones grans sobre tot, risc de desconnexió respecte del seu voltant (família, etc). Us aniré informant. Ara em toca buscar possibilitats de portar l'equip a parlar amb especialistes sobre la matèria per informar-se més directament.

Per altre costat, cadascú ja té un càrrec assignat: la Clara i el Pol, col·locadors; la Clàudia i el Xavi, programadors (ja han conegut el programa i com funciona); la Laura i l'Àlec, constructors (ja han vist totes les caixes de peces que tenim); i l'Alquimia (com a cap de projecte i constructora ocasional), l'Othman, i el Mohammed, pel projecte científic (ja en saben com treballarem i com aniran recopilant tota l'informació que aniran buscant tots al respecte).

Atenció: l'organització ha ampliat el nº d'equips participants al Torneig de Barcelona. En un principi érem 48 (24 cada dia), però degut a la demanda, s'amplia a 60 equips (30 cada dia). Cada vegada hi ha més interès per aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada