TRASH TREK '15

dimecres, 1 de febrer del 2012

Qué poc queda !!!!

Quins nervis! ja estem !

El diumenge està a tocar. L'última sessió l'hem dedicat en gran part a quadrar el temps de l'exposició del projecte científic. Tenim molt a dir per tant poc temps. Hem estant retallant (que està de moda) i ja surt en el temps. Una altre cosa serà que amb els nervis de la competició acabi surtin com toca. Ho intentarem. Per si un cas, i com que mai no hi ha prou, demà tornan a practicar al cole, amb una de les mestres, que ens donarà un cop de mà.
Pel que fa al robot, ens conformem amb el que fem. Només queda esperar que diumenge no es torni boig i no ens sorti res!! Si podem intentarem acabar de retocar una de les proves, però si no, ja està bé.

Per cert, tal i com us vaig dir, dimarts van tornar a venir l'equip DESIRE per practicar a la nostra taula. Aquesta vegada no van coincidir tots dos equips sinó que primer van estar els meus i després ells. Són les últimes pràctiques i s'han d'optimitzar. Amb els Desire vaig estar força estona. Vam aprofitar per recordar petites coses de cara al torneig. No tot és col·locar el robot, també és què fer amb els accessoris usats, amb el camió agafat,... .

Us mantindré informats d'aquests últims dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada