TRASH TREK '15

diumenge, 5 de febrer del 2012


Després d'un gran dia, acaba la nostra participació en aquest repte FOOD FACTOR. Estem esgotats, però molt contents.
Vull felicitar al meu equip perquè ho han fet molt bé. Estic molt content. A la taula amb el robot, l'Aitana i l'Iñaki han sabut sobreposar-se als nervis inicials i han acabat fent un tercer round quasi perfecte per nosaltres, on, després d'uns moviments impecables, el robot ha fet de les seves i en una prova s'ha liat, i a l'última el camió blanc s'ha quedat a menys de 10cm de la base quan s'ha acabat el temps i el robot l'arrosegava correctament !!! De totes formes, la nostra puntuació dels rounds ha estat 79, 71 i 107 punts. Amb això ens hem situats al lloc 12è dels participants (meitat de la taula). No està gens malament per uns nens/es de sisè, davant d'un munt d'equips molt més grans que ells.
Pel que fa al projecte científic, ens han brindat la millor exposició que els he vist fer just al moment de la competició. Sense dubtes. Per a mi, una molt bona defensa del treball. Molt practicar, però els resultats em donen la raó: era necessari.
Així doncs, i com valoració final de la nostra participació, dir que ha estat molt positiva. L'any que ve la nostra escola tornarà a estar present.
Enhorabona a l'organització per com ho han fet (jutges, voluntaris, ...). Moltes gràcies per tot.

DESIRE
guanyadors absoluts del torneig de Barcelona del dia 5 de febrer !!!!
Per acabar, mencionar l'equip dels "nostres germans grans", l'equip DESIRE. La meva més sincera felicitació. Per amistat, proximitat, i perquè molts dels seus membres es van iniciar en aquest món de la meva mà, avui em sento molt orgullòs. Un plaer haver compartit moments amb vosaltres aquest any.
Us continuaré informant.

1 comentari:

  1. Felicitats a l'alumnat de la Mar Bella per la seva presentació i defensa del projecte.
    Aprofito també per felicitar a l'equipo Desire de l'IES Front Mar´tim com a csampió absolut d ela competició. Força i endavant. Molta sort per a la final de Pamplona.

    ResponElimina