TRASH TREK '15

dimecres, 19 de desembre del 2012

Penúltima sessió abans de vacances de Nadal!!

Ahir tocava escollir entre tots, com no?, com serà la samarreta que portarem el dia de competició, una vegada ja havíem aprovat que en faríem una per l'ocasió. Cadascú va portar el seu disseny (la seva idea) i al final, fent una mica de tots, ha sortit el definitiu. Els hi passaré a maco, a veure si ho aproven, i ho tirem endavant.

Sobre el projecte, estem a l'espera de que ens confirmin dia i hora per poder anar a xerrar amb investigadors de un departament de I+D d'una empresa molt important que es dedica a fabricar allò que nosaltres tractem en el nostre projecte científic. Quan ens ho confirmin, us direm qui són.

I pel que fa al robot, ahir van tenir una altre mostra de com canvia el comportament del mateix de tenir més o menys bateria. Però aquesta vegada els col·locadors mateixos van saber reaccionar i compensar-ho. Tot ok. Al final de la sessió vam començar un nou moviment, i ja el tenim molt encarrilat. Ens falta un accessori en el que ja estan treballant els constructors per acabar de fer tot allò que s'han proposat fer en aquest moviment.

La gran sorpresa ha vingut per casualitat, com en altres grans descobriments a l'història. Per equivocació en un gir, el robot ha anat contra la plataforma i pel seu disseny, tot sol, ha pujat!!! no estava equilibrat, però això ja puntua, i tal i com va quedar, no els hi serà gaire complicat acabar d'equilibrar-lo (crec). Una molt bona manera d'acabar una altre sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada