TRASH TREK '15

dijous, 27 de desembre del 2012

Aprofitant les vacances escolars avui hem fet sessió doble, treballant tot el matí. Hem tingut les absències de la Laura, el Xavi, l'Alec i el Mohamed, però hem estat prous per poder avançar una mica. El primer que tocava avui era veure el primer disseny de la samarreta, després de les idees aportades l'últim dia. Han decidit que calen petits retocs (canvis de color en algunes samarretes de la "foto" que posarem de tot l'equip). El proper dia, amb les canvis fets, a veure si ho aproven i ja ho tirem endavant.

Pel que fa al projecte científic, han encetat ja el redactat. Pendents encara d'acabar d'aclarir la solució innovadora. La visita al departament d'I+D ens ajudarà molt en aquest extrem.

Pel que fa al robot, el dos primers moviments surten a la primera i molt ràpid. Perfecte!! el tercer ha sortit després de provar un parell de vegades (s'ha de dir que aquest el fa el Xavi i avui no hi era). I així doncs, ens hem posat amb el quart. L'han deixat quasi acabat. Falten els últims retocs, i fer tornar el robot. I ja posats, han començat a programar el que serà l'últim moviment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada