TRASH TREK '15

dijous, 15 de març del 2012

Dimarts, tal i com estava previst, vam fer una xerrada amb els alumnes de cinqué, grup d'on sortiran els components de l'equip lamarbellafll que representaran al nostre cole en el repte de l'any vinent. Vam començar fent una explicació de qué és la FLL, explicació cada any més curta perque ja tinc a tots els nanos de la escola esperant arribar a sisé per participar!!! Ben bé tots ja saben qué és. Feta la presentació els hi comento els aspectes pràctics que es trobaran: l'especialització en càrrecs, que treballem molt, que no ha de suposar una distracció pels estudis,... . Una vegada aclarit tot, és el moment de presentar el nou repte, el seu repte, que serà SENIOR COLLECTION. Ja els hi he plantejat, per a que hi vagin pensant.
Finalitzada la xerrada, es van afegir els alumnes de sisé, i vam passar a fer una demostració del robot en moviment. Vam explicar com el construim, el programem, el col·loquem, per fer les diferents proves. És la part que deixa més bocabadats els nanos. A part dels alumnes d'aquests dos cursos, vam tenir la presència de diferents mestres de la escola. Com cada any, podem dir que va ser un éxit.

A partir d'avui, dia en que s'obren les inscripcions en Espanya pel nou repte, ja toca pensar en el nou repte, i en el nou equip que tindré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada