TRASH TREK '15

dimecres, 16 de novembre del 2011

Quina gran sessió vam tenir ahir !!!
Abans de començar les coses no pintaven bé: la bateria no havia arribat encara, i tots els membres de l'equip havien de sortir en un moment o altre per complir amb el calendari de vacunació (alguns van venir a la meitat, altres van marxar abans, ...).
Però ens vam crèixer en l'adversitat. No teniem bateria? cap problema, jo ja portava piles per si un cas. No vam poder estar junts en cap moment? cap problema, vam posar més ganes. I l'inspiració ens va venir a veure. En una sola sessió hem liquidat quatre proves !!! (i una altre quasi quasi). Els constructors ens teníen feina avançada i ho vam aprofitar. Els consells que els hi vaig donar van saber posar-los en pràctica i tots els accessoris van funcionar a la perfecció. Els programadors (primer un i després l'altre), i els col·locadors (també primer un, després els dos, i finalment l'altre sol) no donaven abast. No tot sortia a la primera, però de seguida s'adonaven d'allò que havien de canviar i així van començar a liquidar una prova rere l'altre. Una sessió en definitiva molt intensa i positiva.
L'únic "però" és que al no estar junts en cap moment el projecte científic no el vam tractar gaire. Només els coordinadors que segueixen amb la seva feina. Ho recuperarem el proper dia.

1 comentari:

  1. És molt interesant.
    Estic molt contenta de que vagi tot molt bé!!

    ResponElimina