TRASH TREK '15

dimecres, 30 de novembre del 2011

Amb ganes de saber com ens va anar ahir?

Doncs, si vam superar el tema de la bateria i el del calendari de vacunació ..., com no anavem a superar el que ens va passar l'altre dia? Ahir va tornar a ser un dia molt productiu. Pel que fa al projecte científic, vam repassar que tenim i que ens falta, i ja comencem a tenir cert volum d'informació important. Donat això, a partit d'avui tots el membres de l'equip comencem a controlar que mengem durant una setmana, com a part d'un experiment. A l'acabar la setmana farem un càlcul de la quantitat de metilmercuri que ha arribat al nostre cos.

Pel que fa al robot, ens vam adonar d'una errada en la col·locació que ens va provocar que les proves que en feiem no sortissin bé. Rectificat això, ja ens surten de nou, i encara millor. Amb més seguretat. Inclús hem perfeccionat la primera. I tal com us havia promés, continuem amb les presentacions: a la dreta hi podeu veure a l'Aitana i a l'Iñaki, grans col·locadors de robot!

I a sota i podeu veure els programadors davant de l'ordinador, com no? tot i que al principi els hi va semblar una mica difícil ara ja els hi és molt fàcil entendre que és el que li fa falta al robot i modificar-lo. Són la Paula i el Félix.



2 comentaris: