TRASH TREK '15

diumenge, 14 de març del 2010

Tal i com era d'esperar, les demos que vam fer a tots els companys de primària del cole van ser un éxit. Van anar passant per la biblioteca classe per classe i a tots els hi va agradar molt. Les explicacions les vam anar adaptant a l'edat de cada grup. D'aquesta manera, als companys de curs els hi vam explicar fins i tot el projecte científic sencer (amb powerpoint també).
A la foto de la dreta hi veieu part de l'equip explicant, al voltant de la taula, les missions als de cinqué. Aquest van parar molt bé l'orella. Són els próxims, la cantera per al proper repte de la FLL. I ganes no els hi falten!!! El problema serà escollir només 10 nens entre tots ells. 
A la seguent foto hi podeu veure els alumnes de segon de la nostra escola, també al voltant de la taula de competició preparada. Van quedar fascinats de veure el robot moure's sense cable!! tot sól!! Després de la demostració més d'un pare i mare em va comentar que algún d'ells habien sortit amb una idea molt clara del regal que voldrien per al seu cumpleanys: un robot com el que acabaven de veure!! Tot un compromís.