TRASH TREK '15

dilluns, 17 de febrer del 2014

Gran dia, gran festa, i gran final.

Aquest podria ser el resum del torneig de diumenge. Moltes hores dedicades per arribar el millor possible al 16 de febrer. Fins i tot el dia abans!!! però els nanos de l'equip s'ho van passar molt bé al torneig. Van poder veure altres equips i robots, i van gaudir de la festa.

Amb això ja estaven contents. Però van fer mèrits, i quan un treballa, el més normal és que obtingui resultats. És veritat que el robot no va acabar fent allò que volíem i no van sortir totes les proves. Però vam clavar el projecte científic. Ho vam fer just en els 5 minuts. Els jutges van valorar positivament aquest fet, que tots parlessin, que tractéssim un tema local, i que estigués tan bé fet. Els hi dono la meva enhorabona per com ho van defensar. Els jutges ja ho van fer diumenge, concedint-nos el 

PREMI A LA PRESENTACIÓ
(Reconeixement a l'equip que ha sabut comunicar el problema identificat i la solució innovadora de forma efectiva, tant als jutges com a altres persones interessades).


Ja en tenim una més!!! ara toca descansar uns dies, i quan ja tinguem les valoracions del jutges de diumenge, quedarem de nou per comentar-les. Després d'això ... a esperar el següent repte, on tornarà a estar el nostre equip (ja amb nous membres).

2 comentaris:

  1. Va ser tot un plaer comprovar com un grup de nens i nenes de 6è van posar tantes ganes i il.lusió. Vaig poder felicitar a uns quants en el moment, però des d'aquí la meva felicitació a tots els integrants inclòs l'entrenador!!! DB

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Jordi per la feina feta.
    S'ho han passat molt bé i l'experiència ha estat fantàstica!

    ResponElimina