TRASH TREK '15

dijous, 3 de gener del 2013

Primera sessió de l'any aquest matí, aprofitant les vacances i gràcies a la predisposició del cole que ens ha deixat venir a entrenar.

Avui no han pogut venir els que es dediquen al projecte científic, però hem tingut als dos constructors. Hem aprofitat per gravar en vídeo els 3 primers moviments, per comprovar com surten i el temps que triguen en fer cadascú. Sense comptar les transicions (que ocupen el seu temps també) només fem servir 48 segons. O sigui que tenim un marge de poc més d'un minut per fer els altres moviments. Actualment estem treballant en el quart moviment i gairebé ens surt tot. Ja aconsegueixen fer tornar el robot a la base però falta fiabilitat a l'hora de fer alguna prova. Polir dos detalls i ho tindran fet, amb un bon grapat més de punts. La sorpresa ha vingut quan hem intentat fer l'últim moviment que faran el dia de competició: acabar dalt de la plataforma. En un no res ja fan que el robot pugi. Els hi queda intentar equilibrar la plataforma, però de moment, 45 punts més.

Tot i que ells no són conscients encara del punts que fan (ni els hi dic ni ho parlem entrenant) hores d'ara arriben a una puntuació final molt i molt seriosa. Toca comptar que el dia del torneig no acaba sortint mai tot allò que surt tan bé als entrenaments!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada