TRASH TREK '15

diumenge, 31 de gener del 2010

Oooooohhhhh!!! Ja està. Ja hem fet la competició. Sempre es fa curt. Això fa una idea de com ens ho passem. I com ens ha anat? Bé, molt bé. Ens ho hem passat pipa preparant aquest dia i disfrutant-lo quan ha arribat. Ens hem posat nerviosos, hem patit, ens hem posat eufórics amb les puntuacions, ... . Esgotador. Des de les 8:00 del matí fins a les 17:00 gairebé. Però tots repetiriem un altre cop. Sempre dic que és una experiencia inoblidable i tenim sort de poder participar.
Qué com hem quedat? com ja he dit, esgotats. La puntuació importava? Jo pretenia que els nens/es visquessin a fons aquesta experiéncia, i passat aquest dia crec que puc dir que ho he aconseguit. Per tant, objectiu complert. Al terminar, he felicitat personalment cada membre del meu equip, i des d'aquí, ho torno a fer.
P.D.: bé, pels curiosos: hem quedat a la meitat de la taula (lloc 14é). Amb el robot a cada ronda hem anat millorant les puntuacions. Véiem on fallavem i erem capaços de rectificar per millorar. Es pot demanar més? Puntuacions: 105, 130, i 155. Dels pocs que a cada ronda milloravem.